Quantcast
MARI RONDA-RONDA BERSAMA MYOBW! 'MUDAH DAN SENANG' KLIK SINI *dalam prosess
SENARAI BLOG LIST TERJAHAN YANG BERJAYA OH! BLOGWALKING KEMASKINIKAN... KORANG BOLEH LIHAT DI SINI
LAMAN WEBSITE TERKINI OH! BLOGWALKING SUDAH KEMASKINI, MUDAH DAN SENANG NAK TERJAH DARI BLOG KAMI KE BLOG ANDA... KLIK SINI
RELEASEKAN TENSION ANDA... DENGAN BERSAMA SEMAKNESS TUBE KLIK SINI
a d v e r t i s e m e n t

CARA2 TERJAHAN OH! BLOGWALKING TERKINI

Assalamualaikum kepada semua blogging, terutama yang menjadi sebahagian terjahan OH! BLOGWALKING. Disini OBW ingin memberi sedikit penerangan 'LANGKAH-LANGKAH' bagaimana hendak terjah dari blog OBW ke blog yang sudah tersenarai dalam list kami... jom kita tengok ada beberapa images yang OBW snapshot hahahah...


LANGKAH-LANGKAHNYA.

1. sila ke laman blogger komuniti (BLOG baru kami) http://bloggerkomuniti.blogspot.com




2. anda semua boleh buat pilihan dalam senarai blog list kami.. contoh yang anda lihat dalam images ini.. 'klik'



3. anda akan melihat laman blog anda/BLOG KENKAWAN dibawah ini..*AMAT MUDAH BUKAN???*



Walaupun belum siap 100% blog ini... tetapi sudah boleh beroperasi seperti biasa... hahahaha selamat mencuba ya kengkawan... harap menda nie memberi semangat untuk berblogwalking ya.. *x perlu lagi tabs2 yang banyak untuk menerjah blog kengkawan... *sila sampaikan kepada kengkawan yang lain ya... *TERIMA KASIH.

57 comments:

  1. senang la nak blogwalking lepas ni kan

    ReplyDelete
  2. YA KECIK.. AMAT SENANG DAN MUDAH LEPASNI NAK BLOGWALKING ^_^


    SELAMAT MENCUBA YA KECIK!

    ReplyDelete
  3. cara ini memang membantu..:)..good job..nak tingkatkan pe lagi?rasanya dah power dah ni..

    ReplyDelete
  4. oh! blogwalking ade page kat facebook tak ?

    ReplyDelete
  5. BLOM BUAT LAGI FANPAGE DI FACEBOOK ^_^

    ReplyDelete
  6. besh2...suke ngan idea yg org len tak terpikir...
    singgah kt ikin nyer blog yarh...
    nurfarsikin blog

    ReplyDelete
  7. waaaa...canggih manggih ni...
    tq admin...

    ReplyDelete
  8. Bagus la da ade cara blogwalking yg terbaru ni.

    ReplyDelete
  9. wahhh...tahniah sebab hasilkan sesuatu yang lain dari yang lain..keep it up dude...

    ReplyDelete
  10. dah tgk smalam...snang dan mudah...thanx !nk g blogwalking skang...hek3

    ReplyDelete
  11. saya akan buat terbaik untuk anda... ^_^

    kepada sesiapa yang tiada dalam list kami, boleh tinggalkan url disini@ruang facebook comment.. harap maklum

    ReplyDelete
  12. saya nak join bloglist ni boleh?

    http://geekzster.blogspot.com/

    tq..

    ReplyDelete
  13. mari mengundi di sini http://mari-mengundi.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Hikhikhik....
    nice...
    mudah cepat dan pantas...

    ReplyDelete
  15. NUR ADIRATNA & JOEY KALU BERMINAT BOLEH TINGGALKAN URL.. UNTUK TERJAHAN!

    ReplyDelete
  16. berminat2... =D
    http://norlida89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

    ReplyDelete
  18. cik en nk gak dilistkan
    www.nurfuzie.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. sy berminat untk di listkn nie blog sy http://catatankehidupanain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. http://nurulsdiaries.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. eintan, ain & berry sudah di kemaskini.. dalam list kami...

    ReplyDelete
  22. saya pon nak juga.. haha letak skali http://layan-beb.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. gua pon nk try jugak la. nk try klik link sndri nti. hahaha. http://blogakujahanamselalu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. akan di kemaskini... mcya ismail ^_^

    ReplyDelete
  25. aiman: http://missaimaan.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. MISS AIMAN, AKAN D-KEMASKINIKAN =)

    ReplyDelete
  27. http://mydaniaeryati.blogspot.com

    pun nak jugak

    ReplyDelete
  28. eryanti, saya akan mengemaskinikan url anda.. ye,

    kyoko, link d-atas xde masalah... boleh je saya lihat

    ReplyDelete
  29. Niceeeee.. Oh! Blogwalking..toinkkk toinkkk~:)

    ReplyDelete
  30. hai, blog mtt, arya & jerza... berminat boleh laa tinggalkan url untuk di kemaskini dalam blog list kami... hahaha!

    ReplyDelete
  31. hi....singgah sini jom :)

    http://butique4u.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. oh, sangat senang lah! http://diandahlia.blogspot.com/2011/05/churpchurp-contest-wajib-masuk-masa.html

    ReplyDelete
  33. camne nak letak bcr kat blog kte sendiri??

    ReplyDelete
  34. ya nur.., nur nak coding chatbox tu ye~

    ReplyDelete
  35. ha ! nsa copy banner 2 g kat blog nsa tape x ? senang nak dtg sini :)

    ReplyDelete
  36. http://segalanyadownload.blogspot.com/
    100% Free Download

    ReplyDelete
  37. sdah dkemaskini dalam list myobw 'apple!'

    ReplyDelete
  38. Im Visiting You Today
    Nice blog,Mind Having Some Link Exchange? :)
    Visit Me

    http://cityiklan.blogspot.com

    ReplyDelete